Escolta'l
Exposició

Teixit Conjuntiu

Amb: Comando Cotorra, Tonina Matamalas, Aina Bauçà, i convidades.

Aquest programa de Ràdio Cotorra està dedicat a fer una passejada sonora per l’exposició “Teixit conjuntiu”, que podeu visitar físicament a l’Espai Dipòsit del Casal Solleric, fins al 7 de Juny, i digitalment al següent enllaç: https://teixitconjuntiu.hotglue.me/.

Teixit Conjuntiu parteix de la proposta d’intervenir l’Espai Dipòsit: un lloc humit, obscur i granellós que pot evocar un úter i que es materialitza com un fanzine expandit que va mutant i transformant-se. Per mitjà de la participació i de les intervencions de diferents col·lectius i persones del teixit social de l’illa, així com connexions virtuals en temps de distanciament, es planteja una recerca entorn de la construcció social del gènere i la possibilitat de crear altres ficcions i narratives per viure.

De todos los órganos del cuerpo, el útero ha sido sin duda aquel que históricamente ha sido objeto de una mayor expropiación política y económica.

P. Preciado. Huelga de Úteros (2014).

Ràdio Cotorra és una de les intervencions que constitueixen aquest teixit i en aquest programa en directe, des de Can Timoner, en tendrem un tast en forma de recorregut sonor per l’exposició. Xerrarem amb diferents persones que en formen part i escoltarem fragments de llibres i fanzines relacionats. També comptarem amb la secció de lectura dels cacauets del futur i les preguntes adreçades a les oients que podreu contestar en directe mitjançant telefonada.