Escolta'l
Exposició

Teixit Conjuntiu

Amb: Comando Cotorra, Tonina Matamalas, Aina Bauçà, i convidades.

Aquest programa de Ràdiocotorra està dedicat a fer una passejada sonora per l’exposició “Teixit conjuntiu”, que podeu visitar físicament a l’espai depòsit del Casal Solleric, fins el 7 de Juny, i digitalment al següent enllaç: https://teixitconjuntiu.hotglue.me/.

Teixit conjuntiu parteix de la proposta d’intervenir “l’Espai Depòsit” un espai humit, obscur i granellós que pot evocar un úter, i es materialitza com un Fanzine expandit en l’espai que va mutant i transformant-se. Per mitjà de la participació i de diferents intervencions de col·lectius i persones del teixit social de l’illa i connexions virtuals en temps de distanciament, es planteja una recerca entorn a la construcció social del gènere i la possibilitat de crear altres ficcions i narratives per viure.

De todos los órganos del cuerpo, el útero ha sido sin duda aquel que históricamente ha sido objeto de una mayor expropiación política y económica.

P. Preciado. Huelga de Úteros (2014).

Ràdio Cotorra és una de les intervencions que constitueixen aquest teixit i en aquest programa en directe des de Can Timoner tendrem un tast en forma de recorregut auditiu per l’exposició al Casal Solleric. Xerrarem amb diferents persones que formen part del teixit i escoltarem fregments de llibres i fanzines relacionats. També comptarem amb la secció de lectura dels cacahuets del futur i les preguntes adreçades a lxs oients que podreu contestar en directe mitjançant telefonada.