Escolta'l
experiència sonora

Ràdio dia a dia 5/01/2021

Amb: Raquel Cruces, Catalina i Mar

Seguirem debanant el fil conductor d’aquesta sèrie de programes diaris durant les festes de Nadal (fins al 6 de gener): la lectura del llibre del Rebecca Solnit, “Un paraíso en el infierno” i descobrint les possibles comunitats que sorgeixen en les emergències. Per a transformar, contagiar-nos dels pensaments, dels relats i fer un mapa de les possibilitats que ens ofereix aquesta crisi. Amb Ràdio Cotorra Dia a Dia volem ajuntar, encavalcar, passar una estona juntes escoltant-nos. Us animam a participar en directe telefonant o enviant missatges de veu/text als números que anirem donant durant cada programa.

Avui xerram amb Raquel Cruces @vozpercusiones, una veritable olla bullent d’energia i projectes vinculats a les músiques de transmissió oral i la percussió ibèrica. Parlarem de com va transformar aquesta crisi i el període de confinament en una oportunitat, que s’ha materialitzat en el seu darrer treball Dame Confites @dameconfites: un llibre-disc-cançoner recull de cants ibèrics. Repassarem la seva trajectòria i descobrirem els projectes actuals, submergint-nos en el seu univers particular.

Si quieres que te quiera dame confites, que se me han acabado los que me dites.

Copla popular
Raquel Cruces @vozpercusiones @dameconfites

La realidad no es la realidad que te pintan, hay mil realidades y mil maneras de hacerlo […] adoro hacer cosas por primera vez.

Raquel Cruces