Bestiaria vida.

Sinòpsis

Los personajes de Bestiaria vida van configurando el laberinto en el que vive nuestro personaje: una mujer que se enfrenta a sus propios demonios personales y que en un momento determinado hace un ejercicio de reflexión para contarnos su historia. Su objetivo no es otro que analizar por qué ha llegado a la situación en la que se encuentra. Los vínculos entre el sujeto y su entorno familiar se explican a través de personajes que, mediante analogías, son identificados con el bestiario literario.

Aquest llibre el trobraràs a les llibreries

2 Comentaris sobre “Bestiaria vida.

  1. Segon llibre d’aquesta ronda del club de lectura. Tot i que ens ha sigut difícil trobar-lo, ens hem assortit i duit a terme la nostra filosofia de trobar solucions per a tot! 😀
    És un llibre curtet, com un conte. Es llegeix ràpid i està escrit de manera fluida i lleugera, amb lo qual lectura també ho és. Barreja la fantasia amb la realitat, tot i que he estat tota l’estona imaginant-me la història de manera realista. Una anàlisi d’una família, amb la que l’autora no dubta en explicar a través de personatges de ficció temes que segurament li hauran succeït, o al menys és la sensació que em dóna. Ho veig com una catarsis necessària, ja que pareix que no se pot mai xerrar de la família cruament, i és molt sanador fer-ho. No tot és perfecte i molt menys les tradicions imposades.
    Amb ganes de llegir el tercer llibre amb vosaltres!

Deixa un comentari